icnea

 
   

ELS FORMATGES

 
* Garrotxa de Sant Gil d’Albió
* Sant Gil d’Albió
* Sant Gil d’Albió - Boles
* Sant Gil en oli
* Tupí
* Cal Fort
* D’atura
* Suau de la Segarra


ES   CA   EN
     
 
 



Garrotxa de Sant Gil d’Albió

Garrotxa de Sant Gil d’Albió


Formatge de pell florida, textura suau i tast aromàtic i elegant.

Elaborat amb llet pasteuritzada de cabra, de quallada enzimàtica i una mica àcida. Premsat i lleugerament salat, es caracteritza per la seva maduració de 6 setmanes. Durant aquest temps, un fong que creix a la seva escorça, el penicillium gris, en neutralitza l’acidesa, endolcint-lo i donant-li un toc de bodega.

El resultat n’és un formatge semimadurat i de textura cremosa. Lleugerament salat i amb un punt d’acidesa, el seu sabor és suau i equilibrat, recordant-nos l’aroma de les nous. El formatge tipus Garrotxa, d’aparença rústega, es comercialitza amb la crosta florida.

El Sant Gil d’Albió és molt versàtil i dóna molt bons resultat en taules de formatges i en aplicacions culinàries. Agrada tant a grans com a petits. 

Equilibri, elegància i personalitat. Tres característiques que defineixen un formatge de cabra que és reconegut tant en el mercat nacional com en l’internacional.


Torna enrera

     




 
 
Formatges Sant Gil d'Albió
c/Castell s/n 43427 ALBIÓ (LLORAC)
TARRAGONA Tel: +34 977881421
Fax: +34 977881565
info@santgilalbio.com

     
 

disseny Mercadigital amb tecnologia Icnea